Kids' Skills workshop Ben Furmannal


Kids Skills workshop Ben Furmannal 2019.09.21-22., Budapest, Solutionsurfers Magyarország szervezésében - 1024x683 pixel - 167362 byte

A két napos workshop szülőknek, pedagógusoknak, iskolapszichológusoknak és más, gyermekekkel foglalkozó szakembereknek szólt.


Ben Furman pszichiáter, pszichoterapeuta, a Helsinki Rövid-Terápiás Intézet alapítója és tanára, a Kids' Skills módszer egyik kidolgozója.
Ismert finn médiaszemélyiség, a finn nemzeti műsorszolgáltatónál (YLE) önálló tévé- és rádióműsort vezetett.
A megoldásközpontú pszichológia nemzetközileg elismert trénere, a témában írt könyveit számos idegen nyelvre lefordították.


A workshopon megismerhető eszköztár lehetőséget adott arra, hogy a célcsoport:
hatékonyan segíteni tuja a gyerekeket azoknak a készségeknek az elsajátításában, melyekkel érzelmi és viselkedési problémáikat leküzdhetik,
az eddig problémásnak tartott gyermekekkel hatékonyan tudjon együttműködni,
a gyermekekkel együttműködve, őket bevonva jobb osztályközösséget alakítsanak ki.

Az elméleti háttér mellett sok gyakorlati eszközzel gazdagodtunk amellett, hogy a nemzetközi képzést már korábban elvégeztük, valamint támogattuk tolmács munkánkkal az esemény szakmai megértését angolról magyarra, bár Ben egész sok szót ismer már magyarul.

Ami még nagyon hasznos volt, hogy nagyon jó példákat hallottunk arról, hogy a pedagógusok és más segítő szakemberek is mennyi mindent megtesznek országunkban azért, hogy terjedjen a megoldás orientált szemlélet.


 - 558x768 pixel - 84507 byte

 - 558x768 pixel - 128396 byte

 - 1024x683 pixel - 177198 byte



Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://menedzsment.info/gyerek-coaching-kids-Skills-workshop-Ben-Furmannal-10520/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://menedzsment.info/doc10520/