Kincses Krisztina - 768x768 pixel - 167707 byte

Kárpáti-Kincses Krisztina nemzetközi, Helsinki Brief Coaching Szervezet által kibocsájtott hivatalos gyerek coach végzettsége:

Nemzetközi KidsSkills coach képesítés, amit a Helsinki Brief Coaching Szervezete bocsájtott ki - 1024x724 pixel - 226545 byte


2012-ben végeztem coachként a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnél, ami valódi hivatásommá vált.
Fontos nekem, hogy támogatni tudjak családokat abban, hogy egy kiegyensúlyozottabb életet éljenek. Néha valóban több szinten dolgozom, szülőkkel, gyerekekkel, majd a munka összekapcsolódik és a gyümölcse beérik.

A gyerek coaching képesítést egy nemzetközi képzésben sajátítottam el, ahol rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem.
Megoldás orientált szemlélettel, sok kreativitással és újszerű megközelítéssel támogatom a gyerekeket 4 éves kortól serdülőkig. Tanulmányaim során elmerültem a gyermek lélektanban azzal a céllal, hogy jobban megismerjem a gyermekek értelmi és érzelmi fejlődésének szakaszait.

 



 - 512x768 pixel - 116607 byte

Kincses Szilvia nemzetközi,
Helsinki Brief Coaching Szervezet által kibocsájtott hivatalos gyerek coach végzettsége:

Nemzetközi KidsSkills coach képesítés, amit a Helsinki Brief Coaching Szervezete bocsájtott ki - 1024x724 pixel - 225057 byte


Mint tudjuk a gyereknevelés az élet egyik legnagyobb kihívása. Nagy felelősség hogy a kisbabából milyen embert faragunk. Nagyon sok szeretet, figyelem, törődés, foglalkozásra van szükség hogy megfelelőképpen fejlődjön.

Mindigis szerettem gyerekek közelében lenni, bámulatos ahogy a jelenben élnek és folyamatosan szívják magukba az információkat. Számomra fontos hogy a gyerekek harmóniában legyenek és hogy minél hamarabb megtaláljuk a megoldást valamilyen elakadásuk terén és megtanítsuk őket új készségekre.

Elvégeztem egy nemzetközi gyerek coaching tanfolyamot, Kids'Skills melynek megoldásorientált módszertanát nagyon hatékonynak tartom és szeretném Magyarországon ezt népszerűsíteni és kialakítani a gyerek coaching kultúráját. Amit én tudok nekik adni: figyelem, türelem, kedvesség, támogatás.



Hogyan tudjuk könnyebbé tenni a tanulást? - 960x719 pixel - 156870 byte

Workshop- Gyerek coaching -KidsSkills módszertan, avagy hogyan tudjuk könnyebbé tenni a gyerekeknek a tanulást?

Február. 17. 17:30-20:00

A workshopnak azt a címet adtuk, hogy "Hogyan tudjuk könnyebbé tenni a gyerekeknek a tanulást?" Hiszen az egész lényege az, hogy egy új készséget tanuljanak meg a felnőttek által megfogalmazott probléma helyett különböző módszerekkel.

A 3 órás workshop végére az alábbiakkal gazdagabban térhetsz haza:

- gyerek coach szemlélet megismerése,
- esetfeldolgozáson keresztül tapasztalat szerzés különböző helyzetek kezelésében,
- saját nehéz helyzetek közös megvitatása, megoldás találása a csoport által,
- minimum 3 eszköz elsajátítása, amit már másnap tudsz alkalmazni.

A 3 órás workshop ára: 11.000 Ft/fő.
A jelentkezés feltétele a részvételi díj elutalása.
számlaszámra:

Csikor-Kincses Szilvia E.V.

OTP Bank: 11714051-21454301

 




Minden óvodás iskolás szeretne lenni...


Az első bizonyítványosztás sok gyerek és szülő számára feszültséggel, szorongással jár. Az iskola gyakran téma otthon és már egyre kényelmetlenebb a kisgyereknek.
Az óvodások iskolások szeretnének lenni, azt hiszik, hogy az iskolások már "nagyok", nekik több mindent szabad, saját iskolatáskája, szobája, asztala van a tanuláshoz.

Az évnyitót nagyon várják az óvodások, de a tapasztalatok nem mindig bizonyulnak több hónap után továbbra is olyan izgalmasnak, mint ahogy gondolták korábban.
Az iskolás gyerekek életritmusa alapvetően megváltozk. Minden nap időben kell megjelenni az iskolában, ami mindennapi nagy rohanást, kapkodást jelent a szülők és gyerekek számára, így nem ritka, hogy már a kisgyerek rossz kedvvel ér be az órára.

Megismerkedik egy új szóval "kötelező" hiszen 45 perces órákon vesznek részt és figyelmet várnak a tanárok a gyerekektől. Minden ami kötelező, az kevésbé vonzó, mint bármi ami választható. Ez bennük ellenállást válthat ki.

Minden gyerek máshogy vezeti le ezt a feszültséget. Vannak olyanok akik az iskolában nem engedik szabadjára érzelmeiket és visszafogják viselkedésüket. Megfelelési kényszer van bennük.
Folyamatosan alkalmazkodniuk kell az újabb szabályokhoz, amik számukra terhesek. Sokan elfáradnak a jól viselkedésben.

Kutatások kimutatták, hogy azok a gyerekek szeretnek iskolába járni, akik részére az ismeret megszerzése örömöt okoz, jól teljesítenek és hisznek abban, hogy képesek lesznek fejlődni. Ezért is fontos a növekedési szemlélet, a képességek fejlesztése és az erőfeszítések értékelése, amik előrevisznek, hogy a gyerekek is -mint ahogy a felnőttek- elérjék a céljaikat.

Ajánljuk figyelemmel a következő videót:
https://www.youtube.com/watch?v=SuHtP6fjEdE

Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://menedzsment.info/gyerekek-fejlesztse-minden-avodas-iskolas-szeretne-lenni-10517/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://menedzsment.info/doc10517/