Az összes tartalmat:





Reziliencia kerék

Reziliencia kerék - 444x633 pixel - 83092 byte

A reziliencia kerék fő célja, hogy bemutassa azt a 8 fő kompetenciát, ami elengedhetetlen jellemzője a reziliens embereknek, a modell a Reziliencia projekt szellemi terméke.

Szélesebbkörű értelmezést adtunk a kompetenciáknak és megneveztük részletesebben, hogy mik azok az alkompetenciák amiket alatta értünk, amelyek megléte támogatja a nehézségekkel való megküzdést.


A reziliencia kerék használható önértékelésre, ahol a nyolc szeletben található egyes kompetenciák mentén megítélhető az adott személy aktuális kompetencia szintje saját önreflexió segítségével.

 Az egyes körszeletekbe rajzolt vonalon jelölje be x-szel, hogy jelenleg az adott képesség milyen szinten mutatkozik meg Önnél!
A kör közepe jelképezi a 1-es pontot = ahol a képesség nagyon alacsony szinten van, míg a kör széle a 7-es értéket = ahol a képesség kifejezetten erősen megmutatkozik.

Az értékelést követően melyik az a 2-3 kompetencia, amiben a legerősebbnek tartja magát?
Legyen ezekre büszke, fontos, hogy elismerően gondolkozzon azon kompetenciákról, amelyekről úgy érzi, hogy -akár ösztönösen vagy tudatosan- jelenleg is támogatják a lelki edzettségét a nehézségek áthidalásában.

Azt követően határozza meg, hogy melyik kompetenciákban kellene fejlődnie, amik tovább erősítik Önt a változásokkal, nehézségekkel való megküzdésben!

Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségek bármelyikén!

Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://menedzsment.info/menedzsment-fejlesztes-reziliencia-kerek-10468/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://menedzsment.info/doc10468/