// www.menedzsment.info / Cégismertető / Bemutatkozás / Küldetésem, értékeim, meggyőződéseim, saját történetem
Küldetésem, értékeim, meggyőződéseim, saját történetem

 

Küldetésem


Küldetésem, hogy a változást, fejlődést új perspektívával tudjam támogatni, így a folyamat során az ügyfeleim öntudatosságát erősítsem építve az erősségeikre, korábbi pozitív tapasztalataikra, képességeikre. Célom, hogy ügyfelem megtalálja saját önazonosságát, autentikusan élje az életét, nem mások, hanem saját elvárásai és értékrendje szerint.

Értékeim


Fontos számomra a fejlődés, hogy előre tudjak haladni a céljaimban, amellett hogy a jelent is értékelni tudom.
Kíváncsi vagyok és izgatottan állok a kihívások elé.
Megoldás orientált szemlélettel keresem a korábbi jó gyakorlatokat, erőforrásokat, támogató erőket, melyek mindig párosulnak apró lépésekkel a fenntarthatóság céljából.
Pozitív gondolkodásom azt mondatja velem, hogy nincs lehetetlen, ha valamit nagyon szeretnénk, el tudjuk érni. Kellő elszántsággal, hittel és kitartással az égről is lehet hozni a csillagokat.
Mindig keresem az eszközt amivel újszerű, kreatív megközelítéssel valami egyedit lehet létrehozni.

 

Meggyőződéseim


Hiszek a struktúrált, fókuszált folyamatokban, de legalább olyan fontos hogy rugalmassággal párosuljon az ügyfél igényei alapján.
A tudatosság az alapja mindennek, ami fejleszthető.
Fontos nekem, hogy ne csak a felszínt kapargassam, hanem mélyebben is dolgozzak ügyfeleimmel hiedelmek, értékrend, viselkedést mozgató érzések és gondolatok mentén mind szervezeti, mind egyéni szinten.

Saját történetem


Úgy gondolom, hogy egész életemben megküzdöttem a nehézségekkel és nem ijedtem meg a kihívásoktól. Akkor adott helyzetben nem esett jól kimozdulni a komfort zónából, de tudtam, hogy később hasznomra válik. Ezért nem féltem változtatni mind a magánéletemben, mind a munkámban, amikor úgy éreztem, hogy nem a saját utamat járom..
A CoachCard vállalkozás elindításával egy nagyon mély belső hiedelmet és alapértéket, a biztonsághoz való ragaszkodást kereteztem át és a kockázatvállalással kapcsolatos félelmeket küzdöttem le.


Oldal URL