// www.menedzsment.info / Szolgáltatások / Gyerek coaching / Esettanulmányok gyerek coaching


Kincses Krisztina - 768x768 pixel - 167707 byte

Kárpáti-Kincses Krisztina nemzetközi, Helsinki Brief Coaching Szervezet által kibocsájtott hivatalos gyerek coach végzettsége:

Nemzetközi KidsSkills coach képesítés, amit a Helsinki Brief Coaching Szervezete bocsájtott ki - 1024x724 pixel - 226545 byte


2012-ben végeztem coachként a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnél, ami valódi hivatásommá vált.
Fontos nekem, hogy támogatni tudjak családokat abban, hogy egy kiegyensúlyozottabb életet éljenek. Néha valóban több szinten dolgozom, szülőkkel, gyerekekkel, majd a munka összekapcsolódik és a gyümölcse beérik.

A gyerek coaching képesítést egy nemzetközi képzésben sajátítottam el, ahol rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem.
Megoldás orientált szemlélettel, sok kreativitással és újszerű megközelítéssel támogatom a gyerekeket 4 éves kortól serdülőkig. Tanulmányaim során elmerültem a gyermek lélektanban azzal a céllal, hogy jobban megismerjem a gyermekek értelmi és érzelmi fejlődésének szakaszait.

  - 512x768 pixel - 116607 byte

Kincses Szilvia nemzetközi,
Helsinki Brief Coaching Szervezet által kibocsájtott hivatalos gyerek coach végzettsége:

Nemzetközi KidsSkills coach képesítés, amit a Helsinki Brief Coaching Szervezete bocsájtott ki - 1024x724 pixel - 225057 byte


Mint tudjuk a gyereknevelés az élet egyik legnagyobb kihívása. Nagy felelősség hogy a kisbabából milyen embert faragunk. Nagyon sok szeretet, figyelem, törődés, foglalkozásra van szükség hogy megfelelőképpen fejlődjön.

Mindigis szerettem gyerekek közelében lenni, bámulatos ahogy a jelenben élnek és folyamatosan szívják magukba az információkat. Számomra fontos hogy a gyerekek harmóniában legyenek és hogy minél hamarabb megtaláljuk a megoldást valamilyen elakadásuk terén és megtanítsuk őket új készségekre.

Elvégeztem egy nemzetközi gyerek coaching tanfolyamot, Kids'Skills melynek megoldásorientált módszertanát nagyon hatékonynak tartom és szeretném Magyarországon ezt népszerűsíteni és kialakítani a gyerek coaching kultúráját. Amit én tudok nekik adni: figyelem, türelem, kedvesség, támogatás.

Esettanulmányok gyerek coaching


5 éves Tomi felvette a harcot a bogarakkalFélelem miatt a kisfiú elmenekül. - 1024x683 pixel - 174983 byte

Fotó forrása: www.pexels.com


Tomi egy 5 éves kisfiú, aki fél a bogaraktól, nem tudta mit csináljon ilyen helyzetekben, általában sikítva elfutott.
Itt lépett képbe a gyerek coaching fejlesztési módszerként, hogy a problémára megoldás szülessen.
Az esettanulmány röviden összefoglalja, hogyan dolgoztunk a családdal együtt Tomit támogatva, hogy új készséget tanuljon meg. Tovább »

7,5 éves Nati nem hagyja, hogy eltereljék a figyelmét


 - 1024x576 pixel - 152959 byte

Egy 7,5 éves kislány, Nati történetét mesélem el röviden.
Barátságos, jószívű, játékos, makacs, sokszor szófogadatlan.
Szüleivel leültünk beszélgetni és elmondták, hogy a tanárok az iskolában panaszkodnak arra, hogy nem figyel eléggé az órákon, más diákok könnyen elterelik a figyelmét, így nem végzi el időben az óra alatt végzendő feladatokat.

Tovább »

Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: https://menedzsment.info/Esettanulmanyok-gyerek-coaching-10501/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: https://menedzsment.info/doc10501/