// www.menedzsment.info / Szolgáltatások / Gyerek coaching / Hogyan kezelünk bizonyos helyzeteket gyerekekkel?


Kincses Krisztina - 768x768 pixel - 167707 byte

Kárpáti-Kincses Krisztina nemzetközi, Helsinki Brief Coaching Szervezet által kibocsájtott hivatalos gyerek coach végzettsége:

Nemzetközi KidsSkills coach képesítés, amit a Helsinki Brief Coaching Szervezete bocsájtott ki - 1024x724 pixel - 226545 byte


2012-ben végeztem coachként a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnél, ami valódi hivatásommá vált.
Fontos nekem, hogy támogatni tudjak családokat abban, hogy egy kiegyensúlyozottabb életet éljenek. Néha valóban több szinten dolgozom, szülőkkel, gyerekekkel, majd a munka összekapcsolódik és a gyümölcse beérik.

A gyerek coaching képesítést egy nemzetközi képzésben sajátítottam el, ahol rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem.
Megoldás orientált szemlélettel, sok kreativitással és újszerű megközelítéssel támogatom a gyerekeket 4 éves kortól serdülőkig. Tanulmányaim során elmerültem a gyermek lélektanban azzal a céllal, hogy jobban megismerjem a gyermekek értelmi és érzelmi fejlődésének szakaszait.

  - 512x768 pixel - 116607 byte

Kincses Szilvia nemzetközi,
Helsinki Brief Coaching Szervezet által kibocsájtott hivatalos gyerek coach végzettsége:

Nemzetközi KidsSkills coach képesítés, amit a Helsinki Brief Coaching Szervezete bocsájtott ki - 1024x724 pixel - 225057 byte


Mint tudjuk a gyereknevelés az élet egyik legnagyobb kihívása. Nagy felelősség hogy a kisbabából milyen embert faragunk. Nagyon sok szeretet, figyelem, törődés, foglalkozásra van szükség hogy megfelelőképpen fejlődjön.

Mindigis szerettem gyerekek közelében lenni, bámulatos ahogy a jelenben élnek és folyamatosan szívják magukba az információkat. Számomra fontos hogy a gyerekek harmóniában legyenek és hogy minél hamarabb megtaláljuk a megoldást valamilyen elakadásuk terén és megtanítsuk őket új készségekre.

Elvégeztem egy nemzetközi gyerek coaching tanfolyamot, Kids'Skills melynek megoldásorientált módszertanát nagyon hatékonynak tartom és szeretném Magyarországon ezt népszerűsíteni és kialakítani a gyerek coaching kultúráját. Amit én tudok nekik adni: figyelem, türelem, kedvesség, támogatás.

Hogyan kezelünk bizonyos helyzeteket gyerekekkel?


Hogyan tanuljunk új készségeket? Tippek általános iskolásoknak


 - 1024x683 pixel - 134794 byte

Fotó forrása: www.pexels.com

A gyerekek akkor tudnak új készséget megtanulni, ha minél érthetőbben sikerül közösen megfogalmazni, mit kell gyakorolniuk.
Tovább »

Megszelidíteni a belső tigrist -dühkezelés


Amikor a belső tigris dühe kitör - 1024x683 pixel - 208490 byte

Fotó forrása: www.pexels.com


Olyan mérges volt, mint egy tigriskölyök, sírt, tombolt, nem engedte, hogy bárki megtartsa.
Ismerős a helyzet? A te gyereked is néha így viselkedik?
Hogyan érzed ilyenkor magad és hogyan látod őt?

Tovább »

Milyen szociális készségeket fejlesszünk általános iskolásoknál?


 - 1015x768 pixel - 141792 byte

Fotó forrása: www.pexels.com

Összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló szociális készségeket, amik szülők, pedagógusok beszámolói alapján az általános iskolásoknál jellemzőek. Ezek a készségek jól körülírható viselkedéseket jelentenek, amikben fejlődniük kell, meg kell tanulniuk.
Tovább »

Oldal URL