Workshop

2016. április 6-án tartott Kék óceán workshop fotó a Morning Coaching szervezésében - 960x639 pixel - 64044 byte

Az angol eredetű workshop szó eredeti jelentése műhelymunka. A szó mai leggyakoribb alkalmazása szerint egy adott szakterület iránt érdeklődő emberek találkozóját hívják így, melynek célja, hogy közös munkával valami újat - általában szellemi terméket - hozzanak létre az adott témában.

A workshopok elsősorban tapasztalatcserére, másodsorban ismeretek megosztására szolgálnak, s interaktív jellegükből fakadóan intenzív véleménycserét tesznek lehetővé a résztvevők számára.

Mindez nagyon struktúráltan, a műhelymunkát vezető személy facilitásával történik.

Általában a legfőbb értéket a résztvevők számára a csapatmunka eredményeiből, a kérdések közös megvitatásából, a gyakorlati példákból merített hasznos ötletek jelentik.
Mi a workshop, milyen előnyei és hátrányai vannak?

Workshop fotó, ahogy post-it-okkal dolgoztunk - 644x512 pixel - 62936 byte

A workshopok elsősorban tapasztalatcserére, másodsorban ismeretek megosztására szolgálnak, s interaktív jellegükből fakadóan intenzív véleménycserét tesznek lehetővé a résztvevők számára. Tovább »


Mi az a Kék óceán és hogyan teremtsük meg a jelenlegi piacunkon?

Kék óceán stratégia könyv  - 312x475 pixel - 46139 byte

Kék Óceán Stratégia: az érintetlen, verseny nélküli piaci tér W. Chan Kim és Renée Mauborgne nevéhez kötődik.
Az új módszertan lényege röviden, hogy ne azokon a terepeken versenyezzünk, ahol már kiélezett harc folyik, hanem keressünk új területet a saját szakterületünkön belül, ahol valami újdonságot hozhatunk létre.
Tovább »


Reziliencia workshop

Reziliencia tulajdonsagok - 768x768 pixel - 130242 byte

A reziliencia tréninget követően hasznos lehet egy fél napos workshopon résztvenni, ahol az akciótanulás módszerével a tréningen elhangzott reziliencia képességekben való egyéni elmélyülés után a résztvevők konrét, egyéni eseteivel is tud foglalkozni a kis létszámű csoport. Tovább »


Történjen csoda jövőre velem workshop

Történjen csoda jövőre velem! -workshop Kincses Szilvia és Krisztina- 1422x800 pixel - 828830 byte

A COACHOK Szakmai Szövetségének nyílt napján jövő tervezés témában tartottunk egy workshopot 1 órás időtartalmban 8 fő részére 2018.12. 2-án. 
Tovább »


Új évtervező workshop

 - 1709x1200 pixel - 1032661 byte

(fotó forrása: pexels.com)

Lassan a 2018-as év is eltelik, az évforduló jelenthet lezàràst és új kezdetet vagy a jól működő dolgok folytatását. Tovább »


CoachCard workshop a Debreceni Coach Klubnál

CoachCard fejlesztő kártya workshop  - 960x720 pixel - 147531 byte

2017. március 24-én interaktív workshopot tartottunk, dolgoztunk a szimbólumok jelentésével, majd mindenki saját tapasztalatokat gyűjtött a két agyféltekés tanulásról is.

Tovább »


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://menedzsment.info/doc10432/