Szolgáltatások

Szolgáltatások:

Egyéni coaching

 - 204x265 pixel - 92078 byte

 A coaching nem tanácsadás, tréning, se nem pszichoterápia.
A coaching egy olyan módszertan, ami dedikált időt, bizalmi teret és biztonságos légkört teremt meg fölé vagy alárendeltség nélkül. Erről szól a partneri kapcsolat.

Ez a biztonságos, megtartó légkör teremti meg azt a lehetőséget, hogy kilépj a komfortzónából megválaszolva néhány kérdést, ami segít abban, hogy bizonyos benned rejlő gondolatokat és érzéseket tudatosan ki tudj mondani.
Így kezedbe tudod venni az életed olyan területeit, amikben elakadtál, vagy kevésbé érzed sikeresnek magad. El fogod hinni, hogy a változást meg tudod tenni, hiszen mindig van választásod.

Coachként támogatlak abban, hogy új perspektívákat is észrevegyél, dolgozz a tudat alattiiddal feltáró kérdések segítségével, eszközöket adok módszerek és modellek révén, hogy a saját céljaidat megvalósítsd.

Ehhez figyelembe fogom venni, hogy milyen személyiség vagy, mi kell ahhoz, hogy a jelenben legyél, mi működik jól számodra a felismerések eléréséhez.Tovább »


Team coaching

2019-ben nekifogtam egy nemzetközi team coach képzésbe a Global Team Coaching Institute-nál, ahol egy 6 hónapos alap képzést végeztem el, jelenleg pedig 10 hónap keretében rengeteg gyakorlati tapasztalatot szerzek a rendszer szintű team coaching vezetésben.Global Team Coaching Institute Team Coaching Gateway program - 1024x220 pixel - 25777 byte Tovább »

Gyerek coaching


Hogyan tanulnak meg a gyerekek új készségeket? - 512x768 pixel - 77390 byte

Fotó forrása: www.pexels.com

Mi a gyerek coaching?

A gyerek coaching egy olyan megoldás orientált fejlesztő módszer, amely révén a gyerekek új készségeket sajátítanak el úgy, hogy nehezen működő helyzeteket vagy magatartási problémákat oldanak meg.
Fontos pillére a fejlesztésnek, hogy a gyerekeket minden esetben egy kisebb vagy nagyobb közösség, leggyakrabban a család tagok, barátaik vagy más, hozzájuk közel álló személyek támogatnak.

Tovább »Workshop


2016. április 6-án tartott Kék óceán workshop fotó a Morning Coaching szervezésében - 960x639 pixel - 64044 byte

Az angol eredetű workshop szó eredeti jelentése műhelymunka.
Tovább »Külső mentoring

Mentoringhoz kötődő asszociációk - 830x435 pixel - 91902 byte

Mentorként a korábbi tapasztalataink és eredményeink alapján támogatjuk ügyfeleinket új szemlélet kialakításban, struktúrált gondolkodásban, különböző módszertanok alkalmazásában a céljaik elérése érdekében. Tovább »Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://menedzsment.info/Coaching-es-egyeb-szolgaltatasok-2/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://menedzsment.info/doc2/