Team coaching


Esettanulmány: Hogyan lett az after-sales csapat valóban csapat új alapokat lefektetve

Minden azzal kezdődött, hogy a vezető azzal a nehézséggel keresett meg engem, hogy nem jól működik a kommunikáció a csapaton belül, hatékonyabban kéne dolgozniuk a csapattagoknak, nagyobb felelősséget vállalni a feladatok elvégzésére, kezelni a belső konfliktusokat, amik miatt harcok voltak a csapattagok között.  Mindamellett a cél az volt, hogy egy önjáró osztály legyenek. Tovább »


PERILL modell

PERILL modell, amikor az értékek összhangban vannak mind az 5 pillérnél
Forrás: Global Team Coaching Institute David Clutterbuck nemzetközi modellje - 843x479 pixel - 85924 byte

 

PERILL modell a Global Team Coaching Institute által létrehozott modell, ami rendszer szemlélettel tekint a csapatok működésére 6 terület/ pillér mentén.

Tovább »


Rendszer szemléletű team coaching

PERILL modell –Global Team Coaching Institute modellje & diagnosztikai eszköz- 632x314 pixel - 11168 byte

 

"Ahogy a cégek többsége elkezd tervezgetni, hogy mi lesz a Covid után, jól látható lesz a különbség a hatékony csapat és csapatmunka szempontjából azon cégek között, amelyek gyorsan összeszedik magukat és prosperálnak azokhoz képest, amelyek nem tudnak gyorsan és jól reagálni.

Team Coaching az egyetlen módja, ahogyan segíteni tudjuk a csapatokat abban, hogy együtt dolgozzanak és boldoguljanak a komplexitással annak érdekében, hogy mind a csapattagok, mind a körülötte lévő érdekcsoportok számára előnyös legyen az együttműködés." Prof. David Clutterbuck, Global Team Coaching Institute Co-Dean

Tovább »Team meeting hatékonyságának fejlesztésére néhány tipp

„A jól funkcionáló csapatok jobban teljesítenek"
Tovább »


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://menedzsment.info/Team-coaching-10533/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://menedzsment.info/doc10533/