Bemutatkozás

Kárpáti-Kincses Krisztina - 217x300 pixel - 18426 byte


Tanulmányaimat a BGF Külker Főiskoláján végeztem nemzetközi menedzsment és HR szakon. 
A BSc után munkakörömnél fogva is foglalkoztatott a szervezetfejlesztés területe, így a Szent István Egyetemen szereztem ebből MSc diplomát.
2012-ben újabb "szerelem" jött az életemben, a coachingban megtaláltam önmagam, az üzleti coach képzést a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnél teljesítettem.
Több mint 10 éves HR tapasztalatom során a tanultakat folyamatosan tudtam használni belső projektek révén mind szervezetfejlesztés, mind tréning és coaching területeken.
Később jöttek a külsős megbízások mind tréningek, workshopok, coaching formájában, amikből rengeteget tanultam, fejlesztette a szemléletemet és egyre komplexebben láttam ügyfeleim működését kitekintve az őket körülölelő környezetre, amik meghatározóak voltak számukra.

2019-ben nekifogtam egy nemzetközi team coach képzésbe a Global Team Coaching Institute-nál, ahol egy 6 hónapos alap képzést végeztem el, jelenleg pedig 10 hónap keretében rengeteg gyakorlati tapasztalatot szerzek a rendszer szintű team coaching vezetésben.

Global Team Coaching Institute Team Coaching Gateway program - 1024x220 pixel - 25777 byte

Mindigis folyamatosan kerestem a fejlődést és meg is találtam.

Személyes információk Kárpáti-Kincses Krisztina üzleti coach, tréner, szervezetfejlesztő - 535x265 pixel - 58723 byte Szakmai információ Kárpáti-Kincses Krisztina, üzleti coach, tréner, szervezetfejlesztő - 540x380 pixel - 75518 byte

Gyakorlatias megoldási alternatívák egyéni és szervezeti kihívásokra


A menedzsment.info 100%-ig magyar tulajdonú egyéni vállalkozás, melynek fő profilja egyéni és szervezeti fejlesztésre vonatkozó igényekre megoldási alternatívák ajánlása.

Emberközpontúság, szakértelem, megoldás fókusz, üzleti szemlélet, hatékonyság.
Ezen értékek mentén dolgozom a menedzsment.info alapítójaként.

Szeretek kérdezni és meghallgatni, hogy megértsem az igényeket. Az Ön, mint Partnerem igényeit.
Mert hiszek abban, hogy az ügyféligények csak az üzleti környezet komplexitása alapján helyezhetők valós perspektívába.

Úgy érzem, hogy minden igény egy kihívás, ami az adott helyzetben és időpontban a legjobb megoldás iránt támaszt elvárást. Gondolkozzunk mindig közösen alternatívákban és elemezzük azok előnyeit-hátrányait az erőforrásaink tükrében.

Mik azok a mindennapi kihívások akár nehézségek, amik foglalkoztatják Önt?


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://menedzsment.info/Menedzsment-info-fejlesztes-bemutatkozas-5/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://menedzsment.info/doc5/