Történjen csoda jövőre velem workshop

Történjen csoda jövőre velem! -workshop Kincses Szilvia és Krisztina- 1422x800 pixel - 828830 byte


Az új év mindig új lehetőségeket hozhat, új kezdetként tekintünk rá.
De ki felelős azért, hogy a lehetőségeket észrevegye?
Sőt ne csak észrevegye, hanem meg is teremtse magának.
És mi teremtettünk a fejünkben gondolatainkkal, érzéseinkkel, céljainkkal 2019-re!

A COACHOK Szakmai Szövetségének nyílt napján jövő tervezés témában tartottunk egy workshopot 1 órás időtartalmban 8 fő részére 2018.12. 2-án.

A workshop során dolgoztunk az érzéseinkkel, vágyainkkal, vizuális szemléltető eszközökkel megoldás orientált szemlélettel vezérelve.
A közös munka eredményeként mindenki részletes akciótervvel és pozitív érzéssel tért haza felkészülve azokra a nehézségekre is, amik hátráltathatják a célja elérését. Beszéltünk erről is röviden, hiszen a tudatosság a sikeres felkészülés része.
Dolgoztunk csoport és egyéni szinten is, gyűjtöttük a sokféle, eltérő gondolatot, mert ezek inspiráltak bennünket.

 Résztvevőink visszajelzései:

"Már jó pár napja tervezem a jövő évemet, de nem sikerült olyan sokáig eljutnom, mint itt és most 1 órában. A dinamikusan, kérdésekkel vezetett workshop rövid időkerettel nem hagyta, hogy tovább agyaljak kérdéseken. Megfogalmazódott bennem röviden elég sok minden."

"Tetszett, hogy struktúrált volt a workshop.Otthon még mindenképp el fogok mélyedni abban, hogy még részletesebben átgondoljam a lehetséges lépéseket. Nagyon jó alap született itt meg, tudok ezen tovább dolgozni egyedül most már."

"Jó volt, hogy dolgozhattunk a képzelőerőnkkel, könnyen és részlet gazdagon tudom átélni az olyan gyakorlatokat, ahol vizualizálni kell valamit. Közel állt hozzám a feladat és bejött nekem néhány kép, érzés, amit elviszek magammal."

 "Coach-ként sokat jelentett nekem, hogy most én is megválaszolhattam azt a kérdést, hogy milyen érzés lenne, ha megvalósulna a célom, és milyennek látnám magam. Többségében ezeket a kérdéseket én teszem fel az ügyfeleimnek, aztán lejegyzetelem magamnak, amit ők mondtak. De ez most valahogy ütős volt, hogy saját magam is átgondolhattam a választ."

"Összeállt bennem a kép, hogy hogyan tudok magamon dolgozni jövőre."


 


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://menedzsment.info/Tortenjen-csoda-jovore-velem-workshop-10498/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://menedzsment.info/doc10498/