Kincses Krisztina - 768x768 pixel - 167707 byte

Kárpáti-Kincses Krisztina nemzetközi, Helsinki Brief Coaching Szervezet által kibocsájtott hivatalos gyerek coach végzettsége:

Nemzetközi KidsSkills coach képesítés, amit a Helsinki Brief Coaching Szervezete bocsájtott ki - 1024x724 pixel - 226545 byte


2012-ben végeztem coachként a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnél, ami valódi hivatásommá vált.
Fontos nekem, hogy támogatni tudjak családokat abban, hogy egy kiegyensúlyozottabb életet éljenek. Néha valóban több szinten dolgozom, szülőkkel, gyerekekkel, majd a munka összekapcsolódik és a gyümölcse beérik.

A gyerek coaching képesítést egy nemzetközi képzésben sajátítottam el, ahol rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem.
Megoldás orientált szemlélettel, sok kreativitással és újszerű megközelítéssel támogatom a gyerekeket 4 éves kortól serdülőkig. Tanulmányaim során elmerültem a gyermek lélektanban azzal a céllal, hogy jobban megismerjem a gyermekek értelmi és érzelmi fejlődésének szakaszait.

  - 512x768 pixel - 116607 byte

Kincses Szilvia nemzetközi,
Helsinki Brief Coaching Szervezet által kibocsájtott hivatalos gyerek coach végzettsége:

Nemzetközi KidsSkills coach képesítés, amit a Helsinki Brief Coaching Szervezete bocsájtott ki - 1024x724 pixel - 225057 byte


Mint tudjuk a gyereknevelés az élet egyik legnagyobb kihívása. Nagy felelősség hogy a kisbabából milyen embert faragunk. Nagyon sok szeretet, figyelem, törődés, foglalkozásra van szükség hogy megfelelőképpen fejlődjön.

Mindigis szerettem gyerekek közelében lenni, bámulatos ahogy a jelenben élnek és folyamatosan szívják magukba az információkat. Számomra fontos hogy a gyerekek harmóniában legyenek és hogy minél hamarabb megtaláljuk a megoldást valamilyen elakadásuk terén és megtanítsuk őket új készségekre.

Elvégeztem egy nemzetközi gyerek coaching tanfolyamot, Kids'Skills melynek megoldásorientált módszertanát nagyon hatékonynak tartom és szeretném Magyarországon ezt népszerűsíteni és kialakítani a gyerek coaching kultúráját. Amit én tudok nekik adni: figyelem, türelem, kedvesség, támogatás.Hogyan tudjuk könnyebbé tenni a tanulást? - 960x719 pixel - 156870 byte

Workshop- Gyerek coaching -KidsSkills módszertan, avagy hogyan tudjuk könnyebbé tenni a gyerekeknek a tanulást?

Február. 17. 17:30-20:00

A workshopnak azt a címet adtuk, hogy "Hogyan tudjuk könnyebbé tenni a gyerekeknek a tanulást?" Hiszen az egész lényege az, hogy egy új készséget tanuljanak meg a felnőttek által megfogalmazott probléma helyett különböző módszerekkel.

A 3 órás workshop végére az alábbiakkal gazdagabban térhetsz haza:

- gyerek coach szemlélet megismerése,
- esetfeldolgozáson keresztül tapasztalat szerzés különböző helyzetek kezelésében,
- saját nehéz helyzetek közös megvitatása, megoldás találása a csoport által,
- minimum 3 eszköz elsajátítása, amit már másnap tudsz alkalmazni.

A 3 órás workshop ára: 11.000 Ft/fő.
A jelentkezés feltétele a részvételi díj elutalása.
számlaszámra:

Csikor-Kincses Szilvia E.V.

OTP Bank: 11714051-21454301

 
Hogyan tanuljunk új készségeket? Tippek általános iskolásoknak


 - 1024x683 pixel - 134794 byte

A gyerekek akkor tudnak új készséget megtanulni, ha minél érthetőbben sikerül közösen megfogalmazni, mit kell gyakorolniuk.
Itt található néhány példa, hogyan lehet minél pontosabban, részletesebben, élethűen körbeírni, hogy 1-1 készség mit jelent. Komplexebb témákat érdemes szétbontani kisebb készségekre, amikre odafigyelhetnek a gyerekek, és számon tudják tartani, hogy mi a családtagok, pedagógusok, körülöttük lévők elvárása.

A gyerekek saját maguk kitalálhatják, hogy mi lesz az a kulcsszó, ami emlékezteti őket a készségre, lehet az egy vicces szó, egy pédakép vagy mesefigura.
Meg is határozhatjákazt is, hogy mit kell magukban gondolniuk, esetleg halkan ki is mondaniuk ahhoz, hogy meg tudják csinálni.


Néhány példa szemlélteti a lehetséges készségeket, amikben fejlődniük kell:

Ki tudom várni a soromat
Sorba tudok állni, megvárom, hogy sorra kerüljek, hogy a másik befejezze amit mond.

Meg tudom hallgatni a másikat anélkül, hogy félbeszakítsam.
Képes vagyok végighallgatni másokat amit mondanak, türelmesen figyelem őket, nem szakítom félbe, érdeklődöen figyelek.

Mások előtt is tudok beszélni
Az osztály és más hallgatóság előtt is tudok beszélni. Bátor vagyok és azt mondogatom magamnak, hogy "mindent megpróbálok, ha hibázom, akkor sem dől össze a világ", "emiatt nem lesz világ vége", "túlélem".

Végig tudom csinálni a feladatot
Képes vagyok arra, hogy a feladatra koncentráljak és megszakítás nélkül elvégezzem.Mondogatom magamnak, hogy " befejezem ezt a feladatot, mielőtt bármi másba belekzedek".

El tudom fogadni, ha hibázom
Le tudok nyugodni, hahibát vétek, vagy nem sikerül megcsinálnom egy feladatot.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://menedzsment.info/doc10511/