Coaching referenciák

2012 óta magán és céges coaching folyamatban résztvevő ügyfeleim az alábbi visszajelzéseket adták:

"A tudatos személyes fejlődés miatt fontos és hasznos számomra a coaching."
Tóth Benedek, Tanácsadó, BCA Hungary Kft, 2012


"A coaching új megvilágításba helyezi a fejlődés fogalmát. Segít elgondolkodni a saját értékeimen (önismeret), felismerem a vélt, valós korlátaimat, és ezek alapján pontosan meg tudom mondani, hogy miben akarok még fejlődni, hogy elérhessem a kitűzött éljaimat. Hasznosságát én leginkább a helyes önértékelés elvégzésében látom, hiszen ez alapvető a további fejlődési, fejlesztési irányok kiválasztásában."
Erőss Zsuzsanna, Vezető tanácsadó, BCA Hungary Kft, 2012

"A coaching alkalmak során tudatosultak bennem az alap értékek, amelyek mentén építem fel a munkám/ karrierem és akár a magánéletemet is. Nagyobb önismerettel könnyebb meghoznunk a döntéseinket és megtalálni a munkánk/életünk során ami nekünk fontos és amiben jók lehetünk."
 Paráda László, Vezető tanácsadó,  BCA Hungary Kft, 2013


"A coaching foglalkozások lehetőséget teremtettek arra, hogy időt szánjak magamra.
Megismertem egy jó módszertant, mely segítségével saját magam értettem meg a problémák gyökerét és találtam meg a megfelelő megoldásokat. Kriszta könnyen megértette, hogy milyen kihívásokkal szembesülök és segített abban is, hogy a nehézségekben megpróbáljam meglátni a pozitívumokat és a lehetőségeket. Nagyon hasznosnak találtam, hogy a coachom az engem érdeklő témákban szakirodalmi olvasmányokat is javasolt."

Vereczki Csaba, Vezető tanácsadó, BCA Hungary Kft, 2013


"Nagyon jól éreztem magam a találkozásainkon, növekedett a tudatosságom, szívesen vettem a visszajelzéseket is Tőled. Nekem érdekes volt megtapasztalni ezt a munkafolyamatot, melynek segítségével javult a koncentrációm és az időbeosztásom. Köszönöm!"
Tóth Áron Gergely, kordinátor, 2014


"Nagyon élvezem a coaching találkozókat, szeretem a feladatokat, érdekesek, sikerült tudatosítani néhány dolgot saját magammal kapcsolatban."
Dömötör Csilla, tanácsadó, BCA Hungary Kft, 2016

"Nekem azért volt fontos és hasznos a coaching, mert segítséget nyújtott a munkahelyi problémáim
megoldásához. A coach adott erőt nekem, hogy könnyebben kezeljem a munkahelyi konfliktusokat.
Az alkalmak után már pozitívabban álltam hozzá a kialakult helyzethez."

Ügyfélszolgálati munkatárs, Horváth Zsuzsanna, FCSM Zrt, 2015

"A coachom személyiségével elérte, hogy megnyíljak és beszéljek a problémáimról. A coaching nagy mértékben fejlesztette az önismeretemet és segített a fejlesztendő kompetenciáim beazonosításában vezetőként. Új perspektívát nyújtott abban, hogy hogyan lehetnék eredményesebb vezető."
Operatív vezető, Opris Ildikó, KAVOSZ Zrt., 2012


"Coachom megfelelő figyelmet és jó tempót választott a fejlesztő alkalmak során, figyelmesen meghallgatott, megértette az üzleti környezetet és kérdéseivel olyan dolgokat mondtam ki, amit nem is gondoltam volna. Alkalomról alkalomra egyre tudatosabb lettem a célomban és belső hidelmeimmel."
Vezető stratégiai tervező, Havasi Zoltán, Kirowski Zrt, 2016



"Egy teljesen új élethelyzetben kaptam támogatást Krisztitől, aki kérdésievel segítette a célom meghatározását, vizualizálni tudtam, hogy mi fog másképpen történni, így tudatosan alakítottam a helyzetet. Büszke vagyok arra, hogy sikerült minden korábbi célomat megvalósítanom."
Galacz Erika, kontroller, Ericson Zrt, 2015


"Kriszta segített nekem egy stresszes időszakot átvészelni, jobban megérteni hogy milyen ellentmondások vannak a saját és a munkahelyi értékrend között, és alternatívákat gyűjtöttünk össze arra vonatkozóan, hogy milyen megoldásokkal, új megközelítésekkel tudom a gondolataimat és érzéseimet tudatosan befolyásolni, mi az ami feltölt testileg és lelkileg."
Zimai Nóra,csoportvezető, 2016



"The coaching experience was a positive and useful tool which awoke my awareness of being manipulated by old accumulated and trapped emotions. The opportunity to talk openly with Kriszta and without being judged is the first step leading to resolution for me. As a subject it was vital to have a neutral opinion but as well as indicators where to put extra focus.
These things are hard to grasp due to the lack of personal objectivity and it is exactly the point where the program provided enormous support and triggered natural awareness and subsequently the rejuvenation process."

Ivan Kruljac, Head of Customer Service, Bank sector, 2016



"Kriszta segítségével sikerült néhány dolgot helyére tenni. A munkával kapcsolatos folyamataimat rendszerezni és új megközelítésből tekinteni az eddig általam kényesebbnek tartott helyzeteket."
Küs Ákos, üzemeltetési vezető, informatikai cég, 2016-2017



"Sokat gondolkodtam azon, hogy szükségem van-e coachra és ha igen, belevágjak-e. Fontos volt számomra, hogy hiteles szakemberhez forduljak, akiben meg tudok bízni, így a döntés meghozatalakor nem is volt kérdés, hogy Krisztához forduljak, hisz őt már korábbról ismertem.
Kriszta nagyon kedves és elfogadó személyiség, emellett rendkívül felkészült coach. Hamar átlátja a problémákat és a mögöttes összefüggéseket.
A kezdetben felhozott problémáimnál sokkal többet göngyölítettünk fel. Soha nem mondta meg, hogy mit hogyan csináljak, ellenben a kiválóan feltett kérdéseinek köszönhetően megismerhettem más, addig ismeretlen nézőpontokat, hagyta, hogy magam jöjjek rá a dolgokra. Az általa megismertetett eszköztárat, módszereket és technikákat nem csak a munkám során, de a magánéletben is tudom használni.
Rengeteg segítséget és támogatást kaptam, hálás vagyok a közös munkáért!"
Balázs Henrietta, IT tanácsadó, informatika, 2017



"Kriszta hihetetlen nagy empátiával és megértéssel fordul az emberhez, ami elengedethetetlen ahhoz hogy a coaching elinduljon. Ezen felül olyan strukturáltan kérdez (és nem megmond! ) hogy öröm vele beszélgetni. Ismeri a korunk problémáit, gyorsan átlátja a problemakört, hatékonyan kérdez és rendkívül megbízható. Két embernek egyszerre sikerélmény egy alkalom."
Elkán-Zimai Veronika, Regulatory Manager, Gyógyszeripar, 2018




"Munkahely váltás vagy vállalkozásba kezdés volt a dilemma.
Van egy álmom... De...
Hagyjam ott a fix biztos munkát amit nem szeretek és keressék egy másik fix biztos munkát amit idővel szinten nem fogok szeretni, VAGY kezdjek e bele a minden ponton bizonytalanba, amit egyébként imádok csinálni???

Krisztánál abszolút a coacholt személy kapja a figyelmet. Nagyon empatikus.
Pobléma feltárásra, megoldásra fókuszálva, a jól célzott kérdésekkel gyorsan kiderült melyik irányba haladjunk is tovább.
Jó megfigyelő, lelkesítő.
Krisztina segítségével tudtam csak megtenni azt a döntést/lépést, amit sok sok éve szerettem volna már.
Most elmondhatom, h jó döntés volt, jó irányba haladok!"
Évi Edina, Sport tanácsadó, 2018



"Munkahelyi változásokat és konfliktusokat tudtunk Krisztina segítségével könnyebben megélni illetve megérteni."

Krajnyák Attila, IT igazgató,Pénzügyi szektor, 2018



"Krisztina nagyon sokat segitett amikor megtorpantam az életemben. Nem voltam biztos benne merre,hogyan,hova. Mar nehany beszélgetés utan a megfelelő irányban éreztem magam. Csak ajánlani tudom,nagy szaktudással rendelkezik,mindig van ideje meghallgatni es mindig sikeresen vezet ra a fontos dolgokra."
Szalai Anikó, Banquet Manager, Anglia, 2018




Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://menedzsment.info/menedzsmentinfo-coaching-referenciak-10451/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://menedzsment.info/doc10451/