Az összes tartalmat:

Fogyasztói érték görbe saját példánkon keresztül

Milyen értékeket jelentenek ügyfeleink és azok ügyfelei számára a vizuális fejlesztő kártyák?

Kezdjük ott, hogy mit jelent a fogyasztói érték görbe! Egyrészről jelenti a fogyasztó számára azokat a tulajdonságokat, amiket hasznosak ítél meg. Magában foglalja az elvárásokat a termékhez, ezzel együtt a szolgáltatáshoz kötődően, hogy milyen plusz értéket tud az ügyfelünk számára jelenteni. Illetve az ügyfelünk mivel tud többet nyújtani a saját tevékenységi körében a termék használatával.

A fogyasztói érték, mint tudjuk elég szubjektív, függ az iparágtól, az adott személy tevékenységi körétől, személyiségétől, szemléletétől és hitrendszerétől.

Nemrég egy workshop keretében fejlesztő szakemberekkel elemeztük a képzés-fejlesztési iparág sajátosságait, ahol rátértünk a vizuális eszköz használatra is. A résztvevők gyűjtötték össze azokat a tényezőket, amik meghatározzák számukra a hasznosságot, ezek jelentik a fogyasztói értékeket az adott csoportnak.

Nézzük meg, mik is ezek a tényezők, és hogyan lehet összehasonlítani a CoachCard vizuális kártyáit más, név nélkül említett termékekkel! Nem meglepő, hogy ezt is vizuálisan kifejezően tesszük meg :)

Fogyasztói értékgörbe CoachCard - 960x720 pixel - 58923 byte

Oldal URL